Barion Pixel

A vásárlás menete

Termékek kosárba helyezése

Adatok megadása a pénztár oldalon

Megrendelés elküldése és fizetés

  1. A webshopból választott termékeidet a jobb oldalon lenyíló kosár menüben, vagy a rendelés áttekintése aloldalon – a megrendelés elküldéséig – bármikor módosíthatod, vagy törölheted.
  2. Ha befejeznéd a vásárlást kattints a lenyíló kosár menüben a „tovább a pénztárhoz” gombra és add meg a szükséges adatokat.
  3. Kövesd a további utasításokat, ami a rendelésed végösszegének kiegyenlítéséhez vezet.

Fizetési lehetőségekről

Fizetés bankkártyával:

A legegyszerűbb módja a vásárlásnak, ha bankkártyával fizetsz. A megrendelés leadása után átkerülsz egy biztonságos fizetési felületre, ahol a bankkártya adataid megadása után azonnal véglegesítheted a rendelésed. Sikeres tranzakció esetén automatikusan számlát is kapsz a megadott email címedre.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Banki átutalás:

1. A megrendelés leadása után egy automatikus visszaigazoló felületetet látsz, melynek tartalmát egyébként emailben is is megkapod.

2. Itt láthatod a rendelési számod valamint a banki adatainkat melyek alapján átutalással kiegyenlítheted a rendelésed végösszegét. Ne felejtsd a közlemény rovatban feltüntetni a rendelésed számát.

3. Amint a számlánkon megjelenik az utalás összege, a kért termékeket szállításra adjuk és emailben megküldjük visszaigazoló számlát is.

Szállításról

GLS futárszolgálat

Megrendelt csomagodat a GLS szállítja házhoz. A szállítási díj automatikusan hozzáadódik a kosarad tartalmához, amit a megrendelés elküldése előtt „szállítási díjként” láthatsz is a fizetési összesítőben. Kiszállítás előtt a GLS felveszi veled a kapcsolatot emailben és SMS-ben is tájékoztat a csomag érkezéséről.

A szállítási díj összege: 1800 Ft

Jelenleg csak Magyarország területén belüli rendelésre van lehetőség! Ha külföldre szeretnél csomagot rendelni, előbb kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk valami megoldást keresni.

Személyes átvétel

Egyes csomagokat lehetőséged van átvevőhelyen személyesen is átvenni. Egyelőre ez csak a füzet alapú termékekre vonatkozik. Az átvevőhelyre a csomag megrendelését követően, nyitvatartási időben bármikor érkezhetsz:

HammerTime Cafe – 1091 budapest üllői út 111

Hétfő: ZÁRVA
Kedd-Péntek: 14:00-22:00
Szombat-Vasárnap: 10:00-22:00

Magyar Posta

Egyelőre szintén csak kisméretű csomagok (vagyis a füzetek) szállítására van így lehetőséged.

A szállítási díj összege: 1300 Ft

Jelenleg csak Magyarország területén belüli rendelésre van lehetőség! Ha külföldre szeretnél csomagot rendelni, előbb kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk valami megoldást keresni.

Digitális termékekről

Webáruházunkban lehetőséged van a képregények digitális változatainak megvásárlására is. A végösszeg kiegyenlítése után az email címedre küldött linken letöltheted a megvásárolt számokat .pdf és .cbz formátumban is.
Mivel nem fizikai termékről van szó, természetesen szállítási költséggel sem kell számolnod. 🙂

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres