Barion Pixel

Tovább bővült a huszárok univerzuma!

Az Utolsó Előtti Huszár – Összecsapás egy párbaj alapú, azaz két szereplős, gyors lefolyású stratégiai társasjáték.

A játék gyors, kíméletlen taktikázásról és egyéni összecsapásokról szól, ahol gyengébb, közepes és erős egységek ütköznek meg a harcmezőn. A harcokat és a haladást speciális képességkártyák kijátszásával befolyásolhatod, egyre növekvő számú akciópontból gazdálkodva, célod pedig az ellenség bázisának elfoglalása és lerombolása.

A vérboszorkány átka

Egy eldugott, kis somogyi faluban, Öreghonban elszabadult a pokol.
A gyermekek sorra tűnnek el, éjszakánként a mocsár felől pedig hallani a keserves sírásukat. Semmi kétség, a babonás rémmesék alakja,
Veres Rozi alakot öltött. 


A játék során a Fekete mentések, azaz egy természetfeletti ellen küzdő, titkos huszár-különítmény küzd meg Veres Rozi, a borzalmas vérboszorkány és az ő elfajzott bakurászai ellen. Hat huszár fog tehát nekifeszülni egy rettenetes erejű banyának és az ő csatlósainak egy reménytelen falu és elveszett gyermekeinek életéért.

„Akik kifejezetten keresik a csak ketten játszható, konfrontatív játékokat, egy igazi csemegére bukkanhatnak ebben a játékban.”

– Győri Zoltán

Képességnövelő kártyák

A játék különlegessége, hogy bár a képességnövelő kártyák kártyák adják meg az alaphangulatot és a váratlan fordulatokat, az alap taktika és mozgások nem függnek a meglétüktől. Így létezik egy játékmód melyben a szerencsefaktor pontosan nulla százalék és csak a játékosok logikáján múlik, hogy ki arat győzelmet a forduló végén.

” A játékban mindkét frakciónak saját húzópaklija van. Hatásaikkal segítheted a saját egységeidet vagy gátolhatod az ellenségeseket. Az egységekhez hasonlóan minden kártyának is kétféle jellemzője van: a kijátszás értéke és a hatása. Ha aktiválni akarsz egy lapot, dobd el és hajtsd végre a hatását. Egy körödben több kártyát is kijátszhatsz, de pótolni csak a kör végén tudod őket.”

Egységjelölő kockák

Ugyan az egységeidet kockák jelzik a harcmezőn, mégsem kell velük dobnod soha! A szerencséd csak is a saját kezedben van és te döntöd el milyen erős egységet akarsz harcba küldeni. Már ha maradt még elég akciópontod rá…

“Ha két ellenséges egység azonos mezőre lép, összecsapásra kerül sor, vagyis az értékük kivonódik egymásból és a megmaradt egység maradéka foglalja el a mezőt. Döntetlen esetén mindkét egységjelölő lekerül a tábláról. Az összecsapás lehet automatikus mozgatás eredménye, de – például nagy egység esetében – direkt belemozgásé is.”

Harcmező

Helyezz le egységeket, tartsd a frontvonlat, de a legfontosabb, hogy juss át a harcmezőn, hogy odaát a lehető legnagyobb pusztítást végezd az ellenfél sorai közt.

“Amint egy egységed átért az ellenséges hídon, a bevitt értékével azonnal csökkenti az ellenfeled bázisának erejét. Mozgassátok lejjebb a jelölőt az életerő sávon. A beért kockád a kör végéig az ellenség bázisában marad, addig is tartja az ellenséges hídig a frontvonalat, viszont elállja a többi egységed előtt az utat, így ugyanabból az oszlopból ebben a körben már nem tudsz egységet bevinni. A köröd végén visszaveheted a bejutott egysége(i)det.”

Na hagyd ki a lehetőséget és szerezd meg most a játék első kiadását:

A vérboszorkány átka | Alap kiadás

Sima változat

9.900 Ft

Az Utolsó Előtti Huszár – Összecsapás alapjátéka;
“A vérboszorkány átka” a következőket tartalmazza: 

 • játéktáblát,
 • két bázisállomást,
 • 24 akció kártyát,
 • 6 jelölő kockát,
 • 12 színes dobókockát,
 • valamint egy logózott tároló szütyőt

bővebben >>>

A vérboszorkány átka | Deluxe kiadás

Sima változat

Elfogyott

16.900 Ft

Az Utolsó Előtti Huszár – Összecsapás alapjátéka;
“A vérboszorkány átka DELUXE kiadás” a következőket tartalmazza:

 • az alapkiadás minden tartozékát
 • az Utolsó Előtti Huszár képregény első számának RENDEZŐI kiadását.

bővebben >>>

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres