Barion Pixel

A HOLLÓHEGY KIADÓ

A Hollóhegy kiadó Az Utolsó Előtti Huszár projekt köré szerveződött. Nem titkolt célunk azonban, hogy valódi, klasszikus kiadóvá váljunk, több hazai és külföldi művet kiadjunk, valamint foglalkozzunk a könyv és képregénykiadáson kívül egyebekkel is.
De erről nemsokára hírt is adunk…

Írj nekünk itt…

…vagy keress az alábbi elérhetőségeken:

info@hollohegy.hu
+36 30/861-09-69 (Szilárd)

VARGA BÁLINT BÁNK

Író, képregényalkotó, videojáték designer

Imádja a történelmet, a meséket, a film-noirt, a scifit és a misztikumot. Képregények, novellák írása mellett főképp videojáték fejlesztéssel (és írással / rendezéssel) foglalkozik, valamint a családjának él. Kisfia, Ábel 6 éves, kedvenc hősei Batman és Porco Rosso.

TULI KRISZTIÁN

Képregényrajzoló, karakter tervező, grafikus

Szenvedélyes képregény és akciófigura gyűjtő. Imádja a punk-rockot, a B-horrort, a westernt és a rajzfilmeket. A képregényrajzolással a legnagyobb álma vált valóra. Jelenleg a Balaton partján él feleségével, Adrival, akivel egymás mellett alkotnak.

IMREI SZILÁRD

Animációs tervező, webdesigner, társasjáték geek

Gyermekkora óta filmrajongó. Imádja a rövidfilmeket és minden sztorit amiben nem a jófiú nyer a végén. Kedvenc játékos műfaja a real-time és a körökre osztott stratégia. Feleségével együtt grafikusként dolgoznak és egy DeLorean-re gyűjtenek (lehetőleg fluxuskondenzátorral és két adag plutóniummal).

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres